Bureaus

De laatste jaren hebben we veel verschillende bureaus van steigerhout gemaakt. Voor kinderen in de kinderkamer en voor op kantoor. We leveren de bureaus vaak in gebruikt steigerhout, maar wilt u het bureau verven dan kunnen we ook in nieuw steigerhout leveren. De standaard bureaus worden gemaakt van 2 dichte zijkanten. We monteren altijd een sierrand onder het tafelblad.

Bureaus met lades

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bureaus met lades of ladekast. De meeste bureaus maken we met lades zonder rails. Wilt u dit anders wil, laat het even weten. De handgrepen van de lades zijn naar keuze:

  • met steigerbuis
  • gleuf
  • touw
  • van steigerhout
  • normale (kunststof of rvs) handgrepen
  • zelf aangeleverde handgrepen

handvat bureau steigerhout

Bureaus met kastjes

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bureaus met kasten. We maken bijvoorbeeld een vrijhangend kastje, een kolom waar de computer dan precies in past, of een kast over de volledige hoogte met een legplank. Ook zijn opzetkastjes een mogelijkheid en volledig naar uw wens te maken.

De hoogte kunt u zelf aangeven, standaard is 75cm. Het bureaublad is standaard 60cm diep en 130cm lang.
We kunnen het bureaublad voor u voorzien van een coating tegen vocht. Het vocht blijft dan bovenop liggen, maar zorg er wel voor dat je het tijdig weghaalt. Steigerhout kan niet goed tegen viltstift, voor kinderen kunt u een mooie bureaulegger aanschaffen, dat voorkomt de nodige strepen.

Bureau Luuk

Bureau Luuk heeft een ladekast met steigerpijp of touw. Het ladeblok kan links of rechts worden geplaatst.

Vanaf 299 euro

Bestellen

Bureau Roos

Bureau Roos heeft een hangend kastje met een deur en een kolom waar je andere spullen in kunt opbergen, of je computer in kunt zetten.

Vanaf 249 euro

Bestellen

Bureau Lex

Bureau Lex heeft een ladekast met uitsparingen. Standaard in 130x60x75

Vanaf 289 euro

Bestellen

Bureau Jasper

Bureau Jasper heeft een simpele basis van de standaard versie, maar wordt geleverd met een opzetkastje van 45cm hoog, waar je al je spulletjes in kunt wegzetten.

Vanaf 289 euro

Bestellen

Standaard

Dit u-vormige bureau wordt standaard geleverd met een diepte van 60cm.

Vanaf 159 euro

Bestellen