Hondenbank

Uw hond ligt prinsheerlijk in een hondenbank of hondenbed van steigerhout. Maar ook het meubel zal niet misstaan in uw woonkamer. Natuurlijk maken we de banken niet alleen voor honden. Ook poezen kunnen heerlijk wegdromen op hun poezenbank van steigerhout. Laat het ons weten wanneer u een ander model voor uw kat op het oog heeft!

Nieuw of gebruikt steigerhout

De bank kan gemaakt worden van nieuw of gebruikt steigerhout. Bij nieuw steigerhout kunt u de bank een kleurtje geven, met bijvoorbeeld een white of grey wash, dan blijft de nerf goed zichtbaar. Gewone verf kan uiteraard ook, dan kunt u kiezen uit veel meer kleuren. Gebruikt steigerhout kunt u ook washen, maar de meeste mensen vinden de grijs/bruine kleur al erg mooi.

Afwerking

We maken de bodem niet gesloten en ruim van de vloer af, zodat de warmte afgevoerd kan worden. De bank is natuurlijk volledig geschuurd en fijn afgewerkt. Alle randen worden door ons bijvoorbeeld rond gefreesd.

De hondenbanken maken we in heel veel verschillende maten. U geeft aan welke maat uw kussen heeft, wij maken er een bank omheen!
Eventueel met uitgezaagd hartje te bestellen. Heeft u een ander model op het oog? Neem gerust contact met ons op.

Bezorgen

Doordat de hondenbank niet zwaar is, kunnen we de bank laten bezorgen door een pakketdienst. De kosten hiervan zijn € 17,50. Ophalen in Hilversum is uiteraard ook mogelijk.

hondenbank steigerhout

Hondenbank
De hondenbank is in nieuw en gebruikt steigerhout te leveren. De standaardmaat is 80×60.

Vanaf 109 euro

Bestellen

hondenbank hart steigerhout

Hondenbank met hart
De bank is in nieuw en gebruikt steigerhout te leveren. De standaardmaat is 80×60. Deze bank heeft een uitgezaagd hart.

Vanaf 119 euro

Bestellen

Hondenbank strak model steigerhout

Hondenbank strak model
Bent u meer van de strakke meubels? De bank in dit model past dan in uw interieur. Standaard maat 80×60.

Vanaf 109 euro

Bestellen

Hondenbank kuip steigerhout

Hondenbank hoog
Heeft u hond behoefte aan een geborgen plekje? Deze bank is wat hoger waardoor hij (of zij) heerlijk in een hoekje kan wegkruipen. Standaardmaat 80×60.

Vanaf 109 euro

Bestellen