Offerte aanvragen? AANVRAGEN »
Contact: 035 - 772 77 01

Wil je je woonkamer een landelijk, maar ook stoer interieur geven? Dan is een tv meubel van steigerhout waarschijnlijk echt iets voor jou. Het gebruikte steigerhout geeft een warme sfeer aan je woonkamer. Iedereen heeft zijn eigen smaak, daarom maken we allerlei modellen tv meubels op maat in onze werkplaats. Zo kunt u zelf uw keuze maken. Hebben we uw model nog niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, we kunnen deze vast voor u maken.

De tv meubels van steigerhout worden natuurlijk door ons volledig geschuurd afgeleverd.

Gebruikt of nieuw TV meubel steigerhout

Het tv meubel kan in nieuw of gebruikt steigerhout worden gemaakt. Het nieuwe steigerhout heeft een gele (nieuwe) kleur. Dit kunt u behandelen naar keuze, met een kleur wash of met verf.
De meeste tv meubels worden in gebruikt steigerhout besteld. De kleur kan verschillend zijn, het hout werd natuurlijk gebruikt in de bouw. Er kan bijvoorbeeld ook een vlek in zitten, maar planken met grote afwijkingen gebruiken we niet voor meubels. Gebruikt steigerhout is over het algemeen bruin/grijs.
We kunnen uw tv meubel van gebruikt steigerhout behandelen met een coating tegen vocht. Valt er een beker water om, dan blijft dit op het meubel liggen en trekt niet in. Het is wel handig dit direct weg te halen.

Hoogte en diepte

Bekijk vooraf goed welke hoogte u wilt bestellen, wilt u het meubel hoger dan 25cm, dan geldt de prijsklasse vanaf 30cm hoog.
Voor de diepte is het handig om de apparatuur even op te meten. Bij een diepte van 40cm, deze is bij ons standaard, houdt u rekening met een binnenmaat van 6cm smaller.
De wielen zijn 7, 10 of 14cm hoog, deze centimeters komen dan bij de vermelde hoogte.

Klep of niet?

De klep maken we er standaard in, maar wilt u dit niet of wilt u een andere afwerking, laat het ons weten. De uitsparingen die we in de klep maken kunnen we groot of klein maken, en bij bredere tv meubels maken we ook wel eens 2 uitsparingen.
Gaat u een tv meubel (met klep) breder dan 250cm bij ons bestellen? Dan monteren we 2 kleppen in het meubel. Dit doen we in verband met het werken van het hout.

woonkamer: tv meubel steigerhout

TV meubel ophangen of neerzetten

Doordat we het meubel op maat maken, kunt u zelf aangeven of het tv meubel moet worden opgehangen of op pootjes moet staan. Bij het ophangen zorgt u zelf voor het ophangen en het bevestigingsmateriaal. Het meubel kan erg zwaar zijn en het inschatten van de kwaliteit van de muren moet dan goed gebeuren.
Andere mogelijkheden zijn:
– Ophangen
– Pootjes of sledepoot
– Wieltjes, wij monteren standaard 7cm wieltjes met rem, 10 en 14cm zijn ook mogelijk
– Door u aangeleverde materialen
Denkt u ook eens aan moderne poten, of juist een hairpin poot of schuin puntpootje, deze staan ook erg leuk onder het standaard tv meubel.

TV meubel nieuw steigerhout

Prijzen TV meubel steigerhout

Het tv meubel Anne is er al vanaf 229 euro in gebruikt steigerhout. De meerkosten voor het coaten zijn 25 euro. Wilt u een prijsopgave van een ander model tv meubel? Neem dan contact met ons op.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Lankreijer. Alle Rechten Voorbehouden.
 
Proudly powered by iMediaStars | Webdesign