Picknicktafels

Onze picknicktafels van steigerhout zijn net wat stoerder door de breedte van de plank dan andere picknicktafels. Wij leveren ze in nieuw of gebruikt steigerhout, met 1 of 2 zitplanken. Waarbij de 2 zitplanken natuurlijk wel een flink stoere uitstraling hebben!

Bij nieuw steigerhout gebruiken we altijd glad geschaafd steigerhout, hij komt dus super glad bij u aan. Uiteraard wordt het gebruikte hout ook geschuurd door ons opgeleverd.

Kinderversie
Ook de kinderen zijn we niet vergeten. Onze picknicktafel voor kids is een wat stevigere en grotere versie dan die van de bouwmarkt. Er kunnen dus veel meer kinderen aan. Fijn op een zomerverjaardag bijvoorbeeld. Hiernaast hebben we ook zand & water picknicktafels. Hierin zit een water en zandbak verwerkt. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij onze zand & watertafels.

De picknicktafel is geen bouwpakket, we monteren deze in uw tuin. We bezorgen tot ongeveer een uur rijden vanaf Hilversum.

We raden aan de tafel geregeld te beitsen met een tuinmeubelbeits, zo gaat hij langer mee!

Picknicktafel steigerhout

Picknicktafel nieuw steigerhout

De picknicktafel in nieuw steigerhout kun je bestellen vanaf 150cm t/m 450cm, met 1 of 2 planken brede zitplank. Het tafelblad is +/- 80cm breed.
De picknicktafels worden in delen bij je bezorgd, u hoeft dus niet bang te zijn dat hij niet door de poort gaat.

Vanaf 199 euro

Bestellen

Picknicktafel steigerhout gebruikt

Picknicktafel gebruikt steigerhout

De picknicktafel in gebruikt steigerhout kun je bestellen vanaf 150cm t/m 450cm, met 1 of 2 planken brede zitplank. Het tafelblad is +/- 80cm breed.
Deze versie is een stuk stoerder, doordat de kleur van gebruikt steigerhout dit uitstraalt. Alle zitgedeeltes worden uiteraard door ons geschuurd en de randjes van de planken worden rond gefreesd.

Vanaf 225 euro

Bestellen

picknicktafel steigerhout - kinderen

Kinderpicknicktafels steigerhout

De kinderpicknicktafel van steigerhout is flink wat groter dan de bouwmarkt versie. Het nieuwe steigerhout is altijd glad geschaafd steigerhout, dus goed voor de kleintjes! Ook in grotere maten te bestellen, vanaf 80cm lengte.

Vanaf 110 euro

Bestellen