Plantenbakken

Een mooie grote plantenbak als tuinafscheiding? Of voor een mooie palmboom?

Wij maken plantenbakken in elke maat voor u. De plantenbakken worden van nieuw of gebruikt steigerhout gemaakt, met standaard worteldoek hierin gemonteerd.

U kunt het model van de rand kiezen, overstekend of gelijk aan de bak, maar ook de hoogte van de bodem. Zo hoeft u nooit te veel potgrond te storten.

Standaard zetten we de bak op een kleine, bijna onzichtbare poot. Wieltjes, met rem, zijn ook mogelijk tegen meerkosten van 15 euro.
De plantenbakken kunnen buiten blijven staan in de winter. We raden wel aan de plantenbak te beitsen, één keer per jaar / 2 jaar licht op te schuren en weer behandelen met een tuinmeubel beits.

Een plantenbak van steigerhout kan zeker ook in de woonkamer of op kantoor! Wij zorgen ervoor dat hij met waterdichte folie wordt bekleed. Het is dan handig om de plantenbakken te voorzien van wieltjes. Wij monteren wieltjes met rem vanaf 15 euro zodat je de bak kunt verplaatsen naar de ruimte van jouw keuze.

Het bezorgen van uw plantenbakken is ook mogelijk. We rijden tot een uur vanaf Hilversum en vragen hier ons uurtarief voor alleen de heenweg voor. Bij het bestellen kunt u aangeven of u de plantenbak wilt ophalen of laten bezorgen.

Plantenbak steigerhout

Plantenbak nieuw steigerhout

De plantenbak van nieuw steigerhout kunt u bestellen vanaf 40x40x40. De bodem monteren we op de hoogte van uw keuze, zodat u niet te veel potgrond kwijt bent. De rand van deze plantenbak is overstekend naar buiten. Een rand gelijk aan de bak, of overstekend naar binnen is ook mogelijk. Neem contact op voor de plantenbak in uw maat!

Vanaf 59 euro

Bestellen

Plantenbak gebruikt steigerhout

Plantenbakken gebruikt steigerhout

De plantenbakken van gebruikt steigerhout hebben direct een mooie grijsbruine kleur waardoor hij een stoere look heeft. Ook bij deze bak monteren we standaard worteldoek en een verhoogde bodem. Te bestellen vanaf 40x40x40.

Vanaf 69 euro

Bestellen

 

Plantenbak zwart hout

Plantenbakken zwart hout

De plantenbakken van zwart hout zijn gemaakt van gewolmaniseerd, zwart gebeitst hout. Ook bij deze bak monteren we standaard worteldoek en een verhoogde bodem. Te bestellen vanaf 40x40x40.

Vanaf 99 euro

Bestellen