Eettafels

De tafels die wij maken lopen uiteen van allerlei modellen en kunnen van nieuw of gebruikt steigerhout worden gemaakt. U begint bij de keuze voor een eettafel bij de poot. Ook is bij sommige modellen een ingelegde tegel, of meerdere tegels mogelijk. De breedte, lengte en hoogte is uiteraard door u aan te geven. Een eettafel van steigerhout zorgt voor een mooie landelijke look in uw woning.

Tafel met stalen poten
Nieuw in ons assortiment is de eettafel van steigerhout met stalen poten. U kunt kiezen uit een A poot of een X poot. Wij maken het tafelblad in het model van uw keuze en monteren de eettafel bij u thuis.

De stalen poten kunnen worden behandeld met poedercoat, of onbehandeld worden geleverd. Het tafelblad kunnen we behandelen met een coating tegen vochtvlekken. Nieuw steigerhout kunt u zelf behandelen met een beits of lak.

Salontafels
Naast de eettafel staat een salontafel van steigerhout ook heel goed in de woonkamer. Wij maken steeds nieuwe modellen, heeft u iets gezien wat bij ons niet op de website staat? Laat het ons weten.

Bezorgen
Wij bezorgen uw tafel tot een uur rijden van Hilversum. In ‘t Gooi is bezorgen gratis, daarnaast vragen wij ons uurtarief voor alleen de heennweg. Ophalen kan natuurlijk altijd.

Eettafel - uvorm steigerhout

U-vormige tafel

Bij deze tafel zijn de zijkanten dicht.  Deze eettafel is mogelijk in alle maten en in nieuw en gebruikt steigerhout, standaard is de breedte 80cm.

Vanaf 199 euro

Bestellen

Eettafel - hoekpoot steigerhout

Tafel met hoekpoot

De poot van deze eettafel is een hoekpoot, 2 planken tegen elkaar geschroed. Mogelijk in nieuw en gebruikt steigerhout. De standaard breedte is 80cm.

Vanaf 219 euro

Bestellen

Eettafel - steigerhout stalen poot

Eettafel met stalen poten

Deze eettafel of tuintafel is gemaakt op een onderstel van staal. De stalen poten zijn onbehandeld en gepoedercoat leverbaar in een X-poot of A-poot.
We kunnen deze in nieuw en gebruikt steigerhout voor u maken. Te leveren vanaf 160×80.

Bestellen

Eettafel - vergadertafel steigerhout

Vergadertafel met kolompoot

Deze stoere vergadertafel wordt met een kolompoot gemaakt. De kolompoot zorgt ervoor dat de stoel kan worden aangeschoven, en dat je nog lekker aan de tafel kunt zitten. Zo kunnen er aan deze tafel minstens 14 mensen vergaderen. In nieuw en gebruikt steigerhout verkrijgbaar en in alle lengtes tot 450cm.

Prijs op aanvraag

Bestellen

Salontafel steigerhout

Salontafel met legplank

Deze salontafel kun je binnen en buiten neerzetten. De legplank zorgt voor een extra ruimte voor je favoriete tijdschrift, of plaats hier mandjes in waardoor je kleine dingen op kunt ruimen. We kunnen deze in nieuw en gebruikt steigerhout voor u maken. Te leveren vanaf 80×60

Vanaf 199 euro

Bestellen

Salontafel steigerhout

Salontafel hoekpoot

Deze salontafel kun je binnen en buiten neerzetten.
We kunnen deze in nieuw en gebruikt steigerhout voor u maken. Te leveren vanaf 50×50

Vanaf 89 euro

Bestellen