Tafels

De tafels die wij maken lopen uiteen van allerlei modellen. U begint bij de keuze voor een tafel bij de poot. We kunnen alle tafels maken in nieuw en gebruikt steigerhout. Ook is bij sommige modellen een ingelegde tegel, of meerdere tegels mogelijk. De breedte, lengte en hoogte is uiteraard door u aan te geven. Op naar een lange zomer waarin u heerlijk met de familie lang kunt tafelen.

Onderhoud
Het is verstandig de tafels na één of twee jaar licht op te schuren en te behandelen met een tuinmeubelbeits.

Tafels met hoekpoot - steigerhout

Tafel met hoekpoot

De poot van deze tafel is een hoekpoot. Er zijn dus 2 planken tegen elkaar geschroefd. Deze tafels zijn mogelijk in nieuw en gebruikt steigerhout of met ingelegde tegels. De standaard breedte is 80cm.

Vanaf 219 euro

Bestellen

Tafels steigerhout - uvorm

U-vormige tafel

Bij deze tafel zijn de zijkanten dicht. Mogelijk in alle maten en in nieuw en gebruikt steigerhout, standaard is de breedte 80cm maar wil je smaller of breder, geef dat dan gerust bij ons aan.

Vanaf 199 euro

Bestellen

Tafels met blokpoot en steen - steigerhout

Tafel met blokpoot

De poot van deze tafel wordt gemaakt van 4 planken, waardoor het een stoere robuuste tafel wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om het tafelblad te laten eindigen in een horizontale plank. In nieuw en gebruikt steigerhout en ook met ingelegde tegel verkrijgbaar. De standaard breedte is 80cm, en 15cm blokpoot.

vanaf 269 euro

Bestellen

Tafels voor in vergaderruimte - steigerhout

Vergadertafel met kolompoot

Deze stoere vergadertafel wordt met een kolompoot gemaakt. De bovenstaande vergadertafel is ruim 4 meter lang en kunnen ongeveer 14 mensen aan vergaderen. De kolompoot is zo gemaakt dat de stoel kan worden aangeschoven, en je nog lekker kunt zitten aan dit stuk van de tafel. In nieuw en gebruikt steigerhout verkrijgbaar en in alle lengtes tot 450cm.

Prijs op aanvraag

Bestellen

Tafels - salontafels steigerhout

Salontafel met legplank

Deze salontafel kun je binnen en buiten neerzetten. Onder deze tafels monteren we nog een legplank, fijn voor uw favoriete tijdschrift, of een aantal mandjes waarin je van alles kwijt kunt. We kunnen deze tafels in nieuw en gebruikt steigerhout voor u maken. Te leveren vanaf 80×60.

Vanaf 199 euro

Bestellen

Tafels - salontafel hoekpoot steigerhout

Salontafel hoekpoot

Deze salontafel kun je binnen en buiten neerzetten.
We kunnen deze in nieuw en gebruikt steigerhout voor u maken. Te leveren vanaf 50×50

Vanaf 89 euro

Bestellen