Tuinsets

Tuinsets kunnen uit heel veel verschillende mogelijkheden bestaan. Met een bank, stoelen, krukjes, bankjes zonder leuningen of een loungeset van steigerhout. Uiteraard wordt uw nieuwe tuinset ook in nieuw en gebruikt steigerhout, of zelfs in douglas hout gemaakt.

Is een loungebank onderdeel van uw tuinset? Dan zorgen we dat deze op hardhouten paaltjes staat, zo gaat hij langer mee. Ook bij de tuinsets kunt u de zitdiepte zelf aangeven. Bij een tuinbank is dit ongeveer 40-50 cm, bij de loungebank begint dit vanaf 50cm. Komt u liever even langs? Laat ons even weten dat u komt.

De tuinsets kunnen worden bezorgd, tot maximaal een uur rijden vanaf Hilversum. Ophalen kan natuurlijk ook.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

Tuinset steigerhout - palletlook

Tuinset

Een wat romantische tuinset door dat het in palletlook is gemaakt. Van nieuw en gebruikt steigerhout mogelijk. Bovenstaande set is van gebuikt steigerhout gemaakt. De kussens zijn door de klant zelf aangeleverd, wij hebben deze maten aangehouden om de bank en stoelen te maken.

Vanaf 679 euro

Bestellen

Tuinset steigerhout - u vorm met tuinbank

Tuinset u-vorm

Bij deze tuinset zijn de zijkanten van de tafel dicht. In combinatie met een tuinbank en 2 stoelen van nieuw of gebruikt steigerhout.
Deze combinatie is ook mogelijk met dichte of open krukjes of hockers. We kunnen de bank onder de tafel laten schuiven of gelijk maken aan de lengte van de tafel. Laat dit ons even weten zodra u besteld.

Vanaf 599 euro

Bestellen

Tuinset steigerhout

Tuinset blokpoot

De poot van deze tafel wordt gemaakt van 4 planken, waardoor het een stoere robuuste tafel wordt met een blokpoot. De set heeft de combinatie met een bank en 2 krukjes. Natuurlijk is dit ook mogelijk met een lange bank zonder leuningen of een extra tuinbank. Laat het ons even weten of u de bank onder de tafel wilt schuiven of gelijk wilt aan de lengte van de tafel.

vanaf 515 euro

Bestellen

Tuinset steigerhout - bankje zonder leuning

Tuinset blokpoot – 2 bankjes

Deze tafel met een blokpoot van +/-15 cm en 2 bankjes met blokpoot kun je alle kanten mee op. In nieuw of gebruikt steigerhout te maken.

Prijs op aanvraag

Bestellen