TV meubels

De tv meubels van gebruikt steigerhout maken we volledig op maat. Meet u vooraf wel even op hoe diep en hoog uw apparatuur is?
Het meubel heeft een klep met een uitsparing. De klep zit vast met valbeveiliging, hij blijft dus horizontaal staan. Wij maken de gaten voor eventuele draden er voor u in.

Standaard is het meubel 23cm hoog. Wanneer er wieltjes onder zitten is het meubel 30cm hoog. Let er op dat de binnenmaat 6 cm kleiner is door de dikte van de plank. De hoogte van het meubel kan worden aangepast. De diepte is standaard 40cm, ook dit is aanpasbaar.

Wilt u het meubel verven? Dan leveren we het tv meubel in glad geschaafd nieuw steigerhout.

TV meubel gebruikt steigerhout

TV meubel slank

Het slanke TV meubel is standaard 23 cm hoog, en wordt geleverd met 7cm wieltjes. Totaal wordt het meubel dus 30cm hoog. Een kleine sledepoot, een latje van voor naar achter, is ook mogelijk. Wil je het meubel toch wat hoger? 10 of 14 cm wielen hebben we ook standaard op voorraad.

Het tv meubel heeft standaard een klep met valbeveiliging. Bij de lengte van 250cm of langer, adviseren we 2 kleppen  te plaatsen i.v.m. werken van het hout. In de klep zit een uitsparing, u kunt ook voor 2 keer een uitsparing kiezen in de klep.

Vanaf 265 euro

Bestellen

TV meubel gebruikt steigerhout

TV meubel hoog

Hetzelfde model als het slanke TV meubel, maar dan 30-40cm hoger. Te leveren in gebruikt of nieuw steigerhout. Ook zetten we dit meubel standaard op 7cm wielen, maar 10 of 14 cm wielen kunnen we hieronder monteren.

Vanaf 370 euro

Bestellen

TV meubel basic

TV meubel basic

Niet te veel poespas? Dan is het basic TV meubel van gebruikt steigerhout misschien wat voor u. Dit meubel kunt u natuurlijk uitbouwen, bijvoorbeeld met een achterkant of klep.

Vanaf 139 euro

Bestellen

TV meubel nieuw steigerhout

TV meubel met deuren

Ieder model en elke maat meubel van gebruikt of nieuw steigerhout is mogelijk. Heeft u een ander meubel gezien en wilt u deze door ons laten maken? Stuur ons de foto met de maten en wij maken een prijsopgave.

Prijs op aanvraag

Bestellen
[/column]