Wijnkast en wijnrek

In bezit van een (kleine) collectie flessen wijn en steeds niet weten waar je het goed kwijt kunt? Denk dan aan een wijnrek en of wijnkast van steigerhout. Tip: het wijnrek wordt ook vaak als kado gegeven!

Wijnrek steigerhout

De wijnrekken maken we over het algemeen van gebruikt steigerhout. De vierkante kruizen waar we mee werken worden uiteraard netjes afgewerkt en geschuurd afgeleverd. Ook kunt u een wijnrek in nieuw steigerhout bestellen, u kunt deze dan zelf naar wens verven of behandelen met een white of greywash.

Het wijnrek is standaard 20 cm diep en te leveren in bijvoorbeeld

50 cm – 4 flessen per kruis
60 cm – 7 flessen per kruis
70 cm – 9 a 10 flessen per kruis

Ook maken we de wijnrekken van 40cm diep, zodat u deze direct als bijzettafel of salontafel kunt gebruiken.

Wijnkast steigerhout

De wijnkasten maken we bijna allemaal op maat en wens van de klant. U kunt het integreren in een ander meubel, bijvoorbeeld een dressoir of opbergkast. Ook bij deze wijnkasten is het standaard dat we ze van gebruikt steigerhout maken. De grijs/bruine kleur van het hout geeft een landelijke, maar ook stoere en robuuste uitstraling, het past in ieder interieur.

We hebben geen vaste prijzen van de wijnkasten, behalve van 1 vast model waarin we 3 kruizen boven elkaar monteren. Uiteraard laten we het eruit zien als een kast, de zijkanten zijn van lange planken. Wilt u een ander model? Neem contact met ons op!

Bezorgen wijnrek en wijnkast

Het wijnrek is niet zwaar, en kan door een pakketdienst worden bezorgd. De kosten afhankelijk van de grootte van het reek zijn € 6,75 of € 13,25. De wijnkasten wordt door ons bezorgd tot een uur rijden van Hilversum. Wij vragen hiervoor ons uurtarief voor alleen de heenweg.

Wijnrek gebruikt steigerhout kruis

Wijnrek kruis

Dit wijnrek is 20cm diep, wordt in 50, 60 en 70cm gemaakt. Een andere maat op het oog, laat het ons weten!

Vanaf 45 euro

Bestellen
[/column]

Wijnrek gebruikt steigerhout

Wijnrek kruis – diep

Dit rek kun je ook als tafeltje gebruiken, is standaard 40cm diep, wordt ook in 50, 60 en 70cm gemaakt. Een andere maat op het oog, laat het ons weten!

Vanaf 85 euro

Bestellen

Wijnkast steigerhout

Wijnkast 3 kruizen

Deze lange kast maken we van gebruikt steigerhout en heeft drie kruizen. In verschillende maten te maken.

Vanaf 279 euro

Bestellen

wijnkast steigerhout

Wijnkast kruis onder

Deze wijnkasten maken we van gebruikt steigerhout en heeft één kruis. De overige legplanken kunt u voor boeken of andere zaken gebruiken. In verschillende maten te maken.

Vanaf 259 euro

Bestellen

wijnkast dressoir

Wijnkast kruis dressoir

Deze kast maken we uitsluitend op maat, van gebruikt steigerhout. Deze kast kunt u ook als dressoir gebruiken.

Prijs op aanvraag

Bestellen