Zand & water!

Hoe leuk is het om met water en zand te spelen aan een zand- en watertafel als kind! Wij maken de tafels, of zelfs in picknicktafel uitvoering op maat. Zo heb je altijd de juiste hoogte, maar ook het juiste aantal kindjes aan de tafel zitten.  De zand- en watertafel worden standaard gemaakt van nieuw, glad geschaafd, steigerhout. De tafels worden dus erg glad opgeleverd.

De mogelijkheden op een rij:

Zand- en waterpicknicktafel kids:

We maken deze picknicktafel met een water en zandbak. Deksel erop? Dan kun je hier heerlijk aan spelen of je broodje aan eten met mooi weer. De maten die standaard verkrijgbaar zijn zijn 80cm, 110 cm en 145cm. Bij het 145cm model maken we standaard een parasolgat.

Heb je een wat groter kind, dan kunnen we de zithoogte iets aanpassen. Geef dit gerust aan bij je bestelling.

Zand- en waterpicknicktafel tiener of volwassene

Deze tafel wordt veel voor in de zorg besteld. We maken deze op volwassen zithoogte. Zo kun je als begeleider hier ook aan plaatsnemen, mee spelen of lekker tafelen. Deze tafel maken we standaard in 145cm, maar we hebben deze ook al in 200cm of langer gemaakt.

Tip: de bakken worden ook wel eens met lego, bloemen of ander materiaal besteld. Dit prikkelt de zintuigen.

Zand- en watertafel op wielen

We maken verschillende soorten zand en watertafels op wielen (met rem). De zand- en watertafel heeft een rand van zo’n 10cm waarop taartjes gebakken kunnen worden. De tafel maken we standaard 65cm hoog, voor peuters en kleuters. Voor volwassenen kunnen we deze naar wens hoger maken. Op de tafel zit standaard een deksel van betonplex, dit kan goed tegen de regen. Plaats je de tafel binnen, dan kan gekozen worden voor een deksel van steigerhout.

Steigerhout is vuren hout, het is dus handig om de tafel te behandelen met een beits, een keer per jaar / twee jaar. Zo gaat de tafel langer mee.

Zand & water picknicktafel Kids

Met zand en water spelen, maar ook ideaal bij een feestje: deksel erop en lekker smikkelen! Standaard verkrijgbaar in 80, 110 en 145cm. Zithoogte 33cm.

Vanaf 195 euro

Bestellen

Zand & water picknicktafel volwassenen

Met zand en water spelen, maar ook ideaal bij een feestje: deksel erop en lekker smikkelen! Deze picknicktafel is op volwassen hoogte, ideaal dus voor oudere kinderen die nog graag met zand spelen. Standaard verkrijgbaar 145cm of 250cm. Zithoogte +/- 45cm

Vanaf 279 euro

Bestellen

Zand of zand- & watertafel op wielen

Deze verrijdbare tafel wordt standaard geleverd met betonplex deksel (link naar foto tafel met deksel). De zand- en watertafel heb je in de standaard in de maten 80×60 of 100×80. Hoogte vanaf 65cm. Een volledige zandtafel kan in elke maat worden besteld.

Bestellen

Zandbak

De zandbak is in verschillende maten te bestellen, met of zonder betonplex deksel (+ 50 euro). De zandbak is +/- 23cm hoog en wordt met gespannen worteldoek, dus zonder houten bodem, geleverd.

Bestellen