Binnenmeubels van steigerhout geven uw interieur een landelijke maar stoere uitstraling. Ze zijn ook overal in huis te plaatsen, van woonkamer tot kinder- of werkkamer. Wij maken al uw meubels op maat, zo past het altijd.

Ideeën voor de woonkamer

Voor in de woonkamer maken wij bijvoorbeeld tv-meubels, dekenkisten, salontafels of eettafels van gebruikt en nieuw steigerhout. Het gebruikte steigerhout kan door ons behandeld worden met een coating tegen vochtvlekken. Nieuw steigerhout kunt u zelf behandelen met een beits, verf of lak.

Ook populair is het plaatsen van een wijnkast van steigerhout in de woonkamer. Wij maken ze voor u op maat.

woonkamer: tv meubel steigerhout Woonkamer: wijnkast steigerhout

Ideeën voor de werkkamer

Een bureau op maat? Dat kan uiteraard, in de soms kleine werkkamer is het passen en meten. We maken bureau’s, boekenkasten of folderkasten van steigerhout op maat. Zit uw meubel hier niet bij, laat het ons dan weten.
Heeft u onze vergadertafels van steigerhout ook gezien? Deze extra grote tafels zijn goed geschikt voor grote woonkamers of vergaderruimtes. Ook deze meubels kunnen we voorzien van een coating tegen vocht.

Woonkamer - werkkamer: bureau steigerhout

Ideeën voor de kinderkamer

Speelgoed slingert altijd overal. Met onze speelgoedkist kun je dit gemakkelijk opruimen. De deksel blijft open staan door de valbeveiliging die we standaard monteren. Ook deze kun je in verschillende maten of modellen bij ons bestellen. Bekijk ook onze bedden van steigerhout; hoogslapers, stapelbedden, kajuitbedden en zelfs een kasteelbed, we kunnen bijna elke wens meenemen in het ontwerp.

Kasten voor kleding of wandplanken en wandkastjes van steigerhout voor boven de commode zijn ook leuke ideeen om de kinderkamer een stoere look te geven. Mist u nog een meubel? Laat het ons weten, wij maken graag een prijsopgave voor u.

Het bed of de kast wordt in de slaapkamer gemonteerd.

Woonkamer Kinderkamer: halfhoogslaper steigerhout

Bezorgen

We bezorgen gratis in ‘t Gooi; plaatsen zoals Hilversum, Baarn, Eemnes, Bussum, Huizen Naarden, Laren en Loosdrecht. Daarbuiten vragen wij ons uurtarief voor alleen de heenweg.