Wat is er fijner dan met mooi weer heerlijk buiten te leven. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woning, en dus ook belangrijk om deze met mooie en fijn zittende tuinmeubels van steigerhout in te richten. U krijgt hierdoor een stoere maar ook landelijke look in uw tuin.

Banken en tafels
Er zijn  heel veel verschillende soorten tuinmeubels van steigerhout. Wij kunnen bijvoorbeeld uw  loungebank, hoekbank, tuintafel op de door u gewenste maat maken van gebruikt of nieuw steigerhout. Onze lounge- en hoekbanken staan altijd op hard houten pootjes, zodat het weer er niet snel in gaat zitten. De zitdiepte varieert van 40-60cm, u kunt altijd bij ons komen passen. Kussens kunnen wij wanneer gewenst ook voor u leveren in verschillende hoogtematen en kleuren.

Tuinmeubels: Loungebank met schuine armleuning steigerhout

Picknicktafels
Ook maken we stoere en sterke picknicktafels in alle maten voor in de tuin of op kantoor. Bent u op zoek naar een andere tuinmeubels van steigerhout of douglas steigerhout? Laat het ons weten, wij kunnen alle soorten en maten meubels voor u maken. Sinds kort maken we ook van douglas schaaldelen picknicktafels. Vraag hier gerust naar!

Tuinmeubels: Picknicktafels nieuw en gebruikt steigerhout

Plantenbakken voor binnen en buiten
Heeft u ook wel eens gedacht aan een plantenbak van steigerhout? Doordat we deze op maat maken, kunt u ze ook gebruiken als tuinafscheiding of voor grotere struiken en bomen. Ook kunnen de plantenbakken voor in huis of op kantoor worden gemaakt. We zorgen dan dat er waterdichte folie in de plantenbakken wordt gebruikt.

Tuinmeubels: Plantenbak steigerhout binnen

Onderhoud steigerhout
Steigerhout is flink sterk, uw meubel gaat wel een tijdje mee. Ook kunnen uw tuinmeubels buiten blijven staan in de winter. Wel raden we altijd aan om eens in de 2 jaar de meubels licht te schuren en te voorzien van een tuinmeubelbeits.

Wij bezorgen uw tuinmeubels in ‘t Gooi gratis; plaatsen zoals Hilversum, Huizen, Baarn, Laren, Eemnes, Bussum of Loosdrecht. Daarbuiten vragen wij ons uurtarief voor alleen de heenweg.